Menu

News

Sopar amb maridatge de Juvé & Camps

Al Bocca Restaurant continuem amb la iniciativa pels amants de la gastronomia i també dels vins i caves: una activitat d'oci pensada tant per als més gourmets com pels que es volen iniciar en el món dels vins o simplement gaudir d'un bon àpat i passar una bona estona. 

S'aniran programant diverses sessions durant l'any, cada una dedicada a una bodega concreta, que serà l'encarregada de maridar un menú exclusiu elaborat i cuinat pel Bocca. També comptarem sempre amb la presència de sommeliers professionals que aniran explicant la nota de cata durant el sopar i responent els possibles dubtes dels comensals.       

Si ja has tastat menús degustació maridats o has assistit a cates de vins, caves o licors, de ben segur que aquest Sopar-Maridatge no et deixarà indiferent. I si per tu és una novetat, no dubtis en venir perquè et sorprendrà. 

Vine a viure una experiència per als sentits!

La segona sessió d'aquest cicle, serà el proper dijous 1 de desembre a les 21:15h, al Bocca Restaurant (Mataró). Constarà d'un menú degustació exclusiu del Bocca i el maridatge de les Bodegas Juvé & Camps. Amb la presència de Amb la presència d'Enric Candel i Òscar Roca (sommelliers Juvé i Camps).

El menú complet, amb tot inclòs, té un preu de 55€ per persona. 

Les places són limitades, pel que es necessària una reserva prèvia: formulari online (indicant observacions: "Sopar Maridatge Juve & Camps"), e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , per telèfon 93.741.12.69 o presencialment (Plaça Espanya, 18. Mataró).