Menu

News

Menú de l'Horta del Maresme "Som Gastronomia"

La gastronomia catalana forma part de la identitat de Catalunya i és un element de diferenciació i de gran interès turístic.

La cuina catalana és més que un cúmul d'experiències delicioses, s'ha convertit en un model gastronòmic a seguir. El món culinari ha girat la mirada cap als nostres fogons. Així ho acredita el guardó que ha rebut Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016. La distinció vol destacar les diferents cultures alimentàries europees, estendre l'educació per a una alimentació saludable i sostenible, fomentar la innovació gastronòmica i en definitiva contribuir a una millor qualitat de vida de les persones.

A més a més, Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016 té com a objectius posicionar el producte agroalimentari local com a exponent singular del territori i com a base d'una cuina que aporta un accent particular a la cultura; posicionar Catalunya pels seus productes, la seva cuina i com a destinació turística enogastronòmica.

Podeu veure més informació a www.somgastronomia.cat.

Com a restaurant adherit a "Catalunya, regió Europea de la Gastronomia", al Bocca Restaurant hem preparat un menú degustació especial de l'Horta del Maresme, per tal de fer-vos conèixer i acostar-vos a la taula els productes de la nostra terra. 

Us hi esperem!